Afspraak maken

U kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak
op telefoonnummer 0294-232487.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00.

Het is mogelijk dat wij tijdens patiëntenbehandeling de telefoon niet kunnen aannemen. Spreekt u alstublieft een boodschap in op het antwoordapparaat en wij nemen contact met u op.

Verwijzing

U kunt zonder verwijzing van uw tandarts bij ons een afspraak maken.

Kan ik voor mijn kind ook een afspraak bij de mondhygiënist maken?

Dit kan zeker. Juist bij kinderen is het belangrijk het gebit gaaf en gezond te houden. Natuurlijk blijft het ook van belang de tandarts voor de halfjaarlijkse controle te bezoeken. Wij proberen met enthousiasme kinderen te motiveren om hun gebit schoon en gezond te houden! Behandeling van jeugd valt onder de basisverzekering en wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar

Afspraak annuleren of wijzigen

U kunt afspraken kosteloos annuleren of wijzigen tot 48 uur voor de afspraak. Wij brengen kosten in rekening indien de afspraak korter dan 48 uur van te voren wordt geannuleerd, gewijzigd of niet wordt nagekomen. U kunt annulering of wijziging van uw afspraak telefonisch aan ons doorgeven.

Verwijsbrief tandartsen

Verwijzing is niet noodzakelijk voor de behandeling.

» Verwijsbrief tandartsen.

Klachten

Wij doen ons best u zo goed mogelijk te behandelen. Bent u ergens ontevreden over, dan stellen wij het op prijs als u ons dat laat weten. Samen komen we er dan bijna altijd wel uit. Lukt dat niet dan kunt u de klacht ook indienen via onze beroepsvereniging (www.mondhygienisten.nl) bij de Landelijke Klachtregeling voor Paramedici Eerstelijn.

Privacy reglement

Privacy reglement
Afspraak maken bij MH praktijk Vreeland